MENU

Utcazenészek Versenye

Eger belvárosa újra felpezsdül! A macskaköves utcákat bohém zenekarok, és fülbemászó dallamok lepik el, miközben a képzőművészek mesébe illő világot alkotnak a Dobó téri fák alatt. Már csak te hiányzol egy pohár egri borral a kezedben!

Találkozzunk idén is Eger belvárosában az Utcazenészek Versenyén, 2022. Június 15-19-ig! Az egriek által is a nyár legjobban várt rendezvénye ismét kiegészült a Képzőművészeti Utcafesztivállal és a VINO Kóstoló Ünneppel.

2022-ben is megmérettetnek a zenészek a közönségdíjért! A szabály egyszerű: az a produkció nyeri a versenyt, amelyik a legtöbb szavazatot, azaz „like érmét” gyűjti a verseny ideje alatt.

Mi az a “like” érme?

A szervezők egyedi kinézetű, fém érmét készíttetnek erre az alkalomra, és gondoskodnak róla, hogy az utcán járókelő emberek zsebébe kerüljön. Ettől kezdve nincs más teendő, mint szavazni, és a legjobban tetsző formáció gitártokjába dobni a „like érmét”.

Több mint 70 utcazenész játéka kíséri a VINO-t

2022.06.13.
Tóth Adrienn

Az egri bor első nyári fesztiválján a borkóstoláshoz a zenei kíséretet idén is az Utcazenészek Versenyének fellépői szolgáltatják majd június 15–19. között a Dobó téren. A társprogram azonban jóval több, mint egyedi koncertek sorozata….

TOVÁBB

Kóstolj sajtot a borok mellé az idei VINO-n!

2022.06.10.
Tóth Adrienn

A VINO továbbra is a borokat állítja a középpontba, a nyár eleji egri borfesztivál így ideális terepet kínál arra, hogy megkeresd kedvenc egri borodat az idei nyárra. Emellett egy másik gasztrokalandra is hívnak a…

TOVÁBB

Tippek a borászoktól az idei VINO Kóstoló Ünnepre

2022.06.02.
Győrfi Alexandra

Egri nyár van, így az egri borászok is Egerbe hívnak, hogy a VINO Kóstoló Ünnep keretein belül megízlelhesd üde fehérboraikat, gyümölcsös rozéikat, friss vörösboraikat vagy éppen frissítő pezsgőiket. Látogass el a június 15. és…

TOVÁBB

VINO: keresd meg a kedvenc nyári borodat Egerben!

2022.06.01.
Tóth Adrienn

Egri nyár van. Az egri borok és a borvidék hangulatát pedig legjobb a helyszínen megtapasztalni. Ezért a helyi borászok június 15. és 19. között Egerbe hívják a borkedvelőket, hogy a VINO Kóstoló Ünnepen megmutassák…

TOVÁBB