EGRI BORSZALON
2022. december 29.
Eger, Agria Rendezvényközpont

A PROGRAMRÓL

Idén húsz éves Eger elegáns, közösségi borkóstolója: az Egri Borszalon. Minden alkalommal az év végi, ünnepi időszakban, december 29-én szervezzük meg ezt a sétáló kóstolót Egerben, ahol dekoratív környezetben, prémium egri borok és a borászok társaságában összegezhetjük az elmúlt évet, és töltődhetünk fel az új év indulása előtt.

JEGYVÁSÁRLÁS

TÉRKÉP

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

17:45
Agria Rendezvényközpont
Kapunyitás

Megnyitja kapuit a huszadik Egri Borszalon, amelynek idén az Agria Rendezvényközpont ad otthont Egerben, a Bartók Béla út 4. szám alatt. Egy igazi ünnepi sétálókóstoló ez, középpontban a legjobb egri borokkal és a találkozások, beszélgetések élményével.

18:00
A rendezvény kezdete

Az esemény megkezdésével a vendégeknek lehetőségük nyílik megkóstolni az egri borokat úgy, hogy azokat személyesen az egri borászok kínálják majd, az idei évben utoljára. A borászok 3-3 borral készülnek, melyekből két tétel superior vagy grand superior kategóriájú.

18:30
Interjúm a borásszal

A Szalon sarokban az Interjúm a borásszal elnevezésű programalem nyújt lehetőséget a vendégeknek, hogy előzetes egyeztetés után a borászatok képviselőivel néhány percet beszélgessenek, kérdéseket tegyenek fel egy pohár bor mellett ülve.

19:30
Köszöntő

Ünnepi köszöntőt mond Pajtók Gábor országgyűlési képviselő és Farkas László, az Egri Borvidék Hegyközségi Tanácsának elnöke.

22:00
Tombola

A rendezvény résztvevői tombolán tehetik próbára szerencséjüket. A nyeremények, ahogy az este is, a szőlő és a bor témája köré rendeződnek. Igazi különlegességekre számíthatunk, a főnyeremény pedig az idei évben bemutatott, egyedülálló közösségi bor, az Összefogás Bora Gárdonyi 100 Egri Csillag Superior 2021. 

23:00
A rendezvény vége

Az utolsó kóstolókat és koccintásokat követően még boldog új évet kívánunk egymásnak. Jövőre pedig újra találkozunk!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Belsős bortippek a huszadik Egri Borszalonra

2022.12.20.
Győrfi Alexandra

December 29-én egy igazi ünnepi kóstolóra hívunk, hogy együtt búcsúztassuk a 2022-es évet. A sétálókóstolóra készülve megkérdeztük a borászokat, hogy mely borokat nem érdemes kihagyni az idei Egri Borszalonon.

Az első grand superior tétel

Érdemes megkóstolni…

TOVÁBB

Húszéves az Egri Borszalon

2022.12.12.
Tóth Adrienn

Idén huszadik alkalommal gyűlnek össze az egri borászok és a borkedvelők, hogy ünnepi keretek között a legszebb egri borokkal búcsúztassák el az épp elmúló évet. A sétálókóstolóra a korábbi évek hagyományainak megfelelően most is…

TOVÁBB

Egri Borszalon 2022

Agria Rendezvényközpont - 3300 Eger, Bartók Béla tér 4.
2022-12-29

Idén húsz éves Eger elegáns, közösségi borkóstolója: az Egri Borszalon. Minden alkalommal az év végi, ünnepi időszakban, december 29-én szervezzük meg ezt a sétáló kóstolót Egerben, ahol dekoratív környezetben, prémium egri borok és a…

TOVÁBB