EGRI BORSZALON
2023. december 29.
Eger, Broadway Events Hall

A PROGRAMRÓL

December 29-én huszonegyedik alkalommal kerül megrendezésre Eger legelegánsabb évzáró társasági eseménye és borkóstolója, az Egri Borszalon. Az 1920-as évek hedonista, lüktető, parfümillatú társasági szalonjait idéző hangulatot végigkísérik Rakonczai Imre & the Blue Piano örömzenéi, az italokról az Egri borvidék emblematikus borászai gondoskodnak különleges és ritka boraikkal. A gasztronómia kedvelői Vitai Roland chef izgalmas falatkáival ismerkedhetnek, míg az igazán gurmék egy különleges degusztációs borvacsoran vehetnek részt. Vár mindenkit Don Corleone, a Nagy Gatsby, a charleston és a buja egri borok világa…

JEGYVÁSÁRLÁS

TÉRKÉP

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

17:45
Broadway Events Hall
Kapunyitás

Megnyitja kapuit a huszonegyedik Egri Borszalon, amelynek idén a Broadway Events Hall ad otthont Egerben, a Kőlyuk út 2. szám alatt. Egy igazi ünnepi sétálókóstoló ez, középpontban a legjobb egri borokkal és a találkozások, beszélgetések élményével.

18:00
A rendezvény kezdete

Az esemény megkezdésével a vendégeknek lehetőségük nyílik megkóstolni az egri borokat úgy, hogy azokat személyesen az egri borászok kínálják majd, az idei évben utoljára. A borászok pincészetük legszebb tételeivel készülnek, mindenkitől két-két csúcsbor kerül a poharakba.

18:15
Svédasztalos vacsora

Az All Inclusive jegyet vásárlók számára megnyílik a svédasztalos vacsora. A Broadway Events Hall séfje, Vitai Roland izgalmas fogásokkal készül az estére, hogy ízletes kíséretet nyújtson a legjobb egri borok mellé.

19:00
Feke Pál köszöntője

Feke Pál, az Egri Borszalon házigazdája köszönti a vendégeket és az egri borászokat a huszonegyedik Egri Borszalon színpadán.

19:00
Degusztációs borvacsora

A Master VIP jegyet vásárlók számára megkezdődik a négy fogásos ínyenc borvacsora. Az alkalmat az teszi izgalmassá, hogy mindegyik tányér mellé egyszerre két-két, gondosan válogatott bor is érkezik a poharakba, így mindenki kiválaszthatja számára melyik illik jobban az adott ételhez.

 

21:00
Rakonczai Imre & the Blue Piano

Az 1920-as évek hedonista, lüktető, parfümillatú társasági szalonjait idéző hangulatot végigkísérik Rakonczai Imre & the Blue Piano örömzenéi.

22:00
AfterSzalon

10 órától a borászok megpihennek és átadják magukat az ünneplésnek! Nyílnak a bárok, a különleges spiritek, barmixerek lepik el a házat, színesednek a fények és felharsan a zene. Borászok és borkedvelők együtt ünnepelnek és búcsúztatják az évet!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Idén új helyszínt kap az Egri Borszalon

2023.12.11.
Tóth Adrienn

A több mint két évtizedes hagyomány folytatásaként december 29-én idén is összegyűlnek az egri borok rajongói az Egri Borszalon rendezvényén. 2023-ban visszatér az elmúlt évek legnépszerűbb tematikája, a szervezők az 1920-as évek hangulatából inspirálódnak,…

TOVÁBB

Belsős bortippek a huszadik Egri Borszalonra

2022.12.20.
Győrfi Alexandra

December 29-én egy igazi ünnepi kóstolóra hívunk, hogy együtt búcsúztassuk a 2022-es évet. A sétálókóstolóra készülve megkérdeztük a borászokat, hogy mely borokat nem érdemes kihagyni az idei Egri Borszalonon.

Az első grand superior tétel

Érdemes megkóstolni…

TOVÁBB

Húszéves az Egri Borszalon

2022.12.12.
Tóth Adrienn

Idén huszadik alkalommal gyűlnek össze az egri borászok és a borkedvelők, hogy ünnepi keretek között a legszebb egri borokkal búcsúztassák el az épp elmúló évet. A sétálókóstolóra a korábbi évek hagyományainak megfelelően most is…

TOVÁBB