MENU

Szuromi Családi Birtok

A Szuromi Családi Birtok 20 éves múlttal, nagy odafigyeléssel és hatalmas alázattal gazdálkodik az Egri borvidék területén, a Bükk hegység lábánál. Úgy, mint a jó zenénél, nem utánozni, nem feldolgozásokat játszani szeretnénk, hanem egyedi, ránk és a termőtájra jellemző borokat a világra hozni. Ezért időt, energiát nem kímélve minden nap a lehető legjobb minőség elérése a cél, legyen az egy hordó tökéletes kimosása vagy egy jól elkészített házasítás.

A jó bor a lélekhez szól. Minden palack borunk minket tükröz, mert készítve vannak, nem gyártva, ezért szereznek borélményt fogyasztásuk során. Mi nem teszünk különbséget öreg vagy fiatal tőke között, egyformán nagy szeretettel, alázattal gondozzuk mindegyiket úgy, mint a fiatal gyereket vagy az öreg nagymamát. Törekszünk arra, hogy minél érettebb, finomabb gyümölcsöt termeljünk, aminek az íze 100%-ig visszaköszön a borban. Előzetes bejelentkezés alapján szeretettel várunk mindenkit pincelátogatással egybekötött borkóstolásra, ahol bemutatjuk a család történetét, az egri szőlő- és borkultúrát, valamint a borkészítés rejtelmeit.  

INFORMÁCIÓK

Dűlőink:

Rózsahegy dűlő, Gesztenyés dűlő, Nagyvölgy dűlő, Szállásvölgy dűlő, Cserje dűlő, Pipishegy dűlő, Öreghegy dűlő, Kétágú dűlő, Mocsári dűlő.

Legfontosabb boraink:

Egri Kékfrankos Superior, Egri Bikavér Superior, 20X20 Egri Cuvée Superior

Szuromi Családi Birtok

Telefon: +36 20 310 4493; +36 70 665 2998

E-mail: info@szuromibirtok.hu

Honlap: http://www.szuromibirtok.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/szuromibirtok/


BORKÓSTOLÓINK

Cím:

3399 Andornaktálya, Felső-sor hrsz: 036/4/M

Nyitvatartás:

Előzetes bejelentkezés alapján

Szolgáltatások:

Helyben értékesítés, pincelátogatás, borkóstolás.

A jó bor a lélekhez szól

2022.04.13.
Szabó Edit

TOVÁBB