MENU

Egri Korona Borház

Borászatunk Egerhez közel, Demjén mellett, egy hatalmas, egykori érseki szőlőbirtok közepén található, távol a város zajától. Nálunk a majd 300 hektáron elterülő napsütötte dűlők, a zamatos szőlő, a legmodernebb technológia és a több mint 200 éves borászati tapasztalat a garancia a minőségre. Mindemellett igyekszünk örökségünket méltó módon továbbvinni és megosztani a látogatóinkkal: palackba zárt nedűink minden cseppjében érződik szívünk-lelkünk. Felejthetetlen élmények, fenséges borok, finom falatok, termálvíz és pihenés vár itt mindenkire.

Páratlan birtokunk az Egri borvidék egyik gyöngyszeme, hiszen impozáns barrique hordós pincénkben tartott borkóstolóink és a legszebb dűlőinkről származó díjnyertes csúcsboraink varázslatos pillanatokat kínálnak. Ezen a meseszép vidéken egész évben további egyedülálló szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket: Borház, Borfalu, wellnesshotel, kemping, grillterasz és egy különleges, mediterrán hangulatú termáltó található nálunk. 

INFORMÁCIÓK

Dűlőink:

Nagy Asszó, Tardi dűlő, Bodzástető, Farkas-hegy, Bogárhát, Kecskehát, Tutus

Legfontosabb boraink:

Jumurdzsák, Selection Egri Kékfrankos, Egri Bikavér

Egri Korona Borház

Telefon: +36 36 550 341

E-mail: wine@koronaborhaz.hu

Honlap: http://www.koronaborhaz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/egrikoronaborhaz/


BORKÓSTOLÓINK

Cím:

3395 Demjén, hrsz. 0183/5

Nyitvatartás:

Hétfő-Vasárnap: 7:30 – 21:00

Szolgáltatások:

borkóstolás, pincelátogatás, dűlőtúra, borvacsora, borvásárlás a pincészetben, étterem és grillterasz, borfalu, wellness szálloda és kemping, esküvő-, konferencia- és rendezvényhelyszín, Termáltó Fürdő, wellness szolgáltatások, sportolási lehetőségek