MENU

Gróf Buttler Borászat és Rendezvény-központ

Birtokunk Eger legrégebbi tradicionális pincesorán, a Nagykőporoson található. A különleges, mediterrán hangulatú épületből csodálatos panoráma nyílik Eger városára. Rendezvénytermünk 150 fő befogadásra alkalmas, továbbá rendelkezünk egy 40-60 fő befogadására alkalmas kóstolóteremmel is. Pincetúráink alkalmával betekintést nyerhetnek prémium boraink készítési folyamataiba, amihez egy egyedülálló, ötszintes borászati komplexum áll rendelkezésünkre. Amennyiben ez mégsem lenne elég, úgy borkóstolóinkból igény szerint tudunk zenés, táncos borvacsorát varázsolni. 

Egri Kadarka Superior borunk egy nagyon gazdag és tömör tétel, amelyben a szép savak és az édes aromák játékossága igazi élményt nyújt. Kiemelkedő koncentráltság és mélység jellemzi.

Egri Bikavér Grand Superior Nagy-Eged hegy borunkban szépen olvadnak egybe a házasított tételek. A vezető karakter az ásványosság és a gyümölcsösség. A közepesnél testesebb, lendületes, de lekerekedett savakkal és lédús gyümölcsökkel hódít. Még mindig hosszú érlelési potenciállal rendelkezik.

Syrah Grand Selection borunk egy fajtajelleges tétel, az érett gyümölcsöket és keleti fűszereket a 24 hónapos fahordós érlelés által csokoládés és kávés jegyek egészítik ki.

INFORMÁCIÓK

Legfontosabb boraink:

Egri Bikavér Superior,  Syrah, Egri Kadarka Superior

Gróf Buttler Borászat és Rendezvény-központ

Telefon: +36 30 500 6278

E-mail: info@grofbuttler.hu

Honlap: https://www.grofbuttler.hu

Facebook: https://www.facebook.com/grofbuttler


BORKÓSTOLÓINK

Cím:
  1. Eger, Nagykőporos út 23-25.
Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 08:00 – 15:00
Nyitvatartási időn kívül: előzetes bejelentkezés alapján.

Szolgáltatások:

Borkóstoló, pincelátogatás, boreladás, céges rendezvények, esküvői helyszín, családi rendezvények.