MENU

Tóth Ferenc Pincészet – TÓTHÉK – Szent-Iván éji tűzgyújtás

2022-06-25
Tóthék - 3300 Eger, Síkhegy 0478/1 hrsz.

A Szent Iván-éji tűzgyújtás többszázéves hagyományát fenntartva idén is egy kivételes eseményre invitálunk Benneteket. A hosszú, véget nem érő hűvös hónapokat magunk mögött hagyva, ismét a Nyárfa alatt találkozhatunk, ahol finom borok társaságában beszélgethetünk az élet kis és nagy dolgairól.

Ez az éjszaka a legendák szerint különleges, mágikus erővel bír, ilyenkor a kívánságok valóra válnak és varázslatos dolgok történhetnek. Hozzátok magatokkal kedvenc pokrócotokat, üljetek le a tűz köré és köszöntsük együtt az idei nyarat ezen a misztikus estén.

Szeretjük a jól bevált dolgokat, így a tavalyi nagy sikereknek örvendve idén is a Lobbanáspont Tűzzsonglőr csapata jön hozzánk, akik káprázatos műsorral készülnek! Ha még nem ismernétek őket: https://lobbanaspont.hu

A rendezvény időpontja: 2022. június 25. 16.00 óra

Mivel készülünk?

Meseszép naplemente
Hagyományos máglyagyújtás
Tűzzsonglőr műsorok
Sok-sok tánc és tűzugrás

Természetesen gondoskodunk a megfelelően hideg fehér borokról és a “tűz mellett ülős” vörösekről egyaránt. Akik pedig az ittlétük alatt megéheznek, azoknak különböző kencékkel és falatkákkal készülünk.

A helyszínre érkezéskor kaptok egy Tóth Ferenc Pincészet által logózott boros poharat, amibe üdvözlőitalként az idei nagy kedvencünket, az Egri Csillag 2021-et töltjük.

A rendezvényen való részvétel díja 2.500.- Ft, amit a helyszínen érkezéskor a pohár átvételekor fizethetsz.

Hogy jutsz el hozzánk?

A Piknik helyszínére többféleképpen is el tudtok jönni, ezért érdemes előre tanulmányozni az útvonal lehetőségeket, a Facebook térképre kattintva!

A sportosabbak gyalog vagy kerékpárral is jöhetnek, de autóval is megközelíthető a placc.

Autósoknak az alábbi útvonalat javasoljuk: https://goo.gl/maps/CzjRZhWA6axr9Nbs5

Ismét segítünk a kijutásban a Szebusz személyszállítási busszal, ami a Gárdonyi Géza Színházzal szemben, a Hatvanikapu téren az ’56-os emlékmű mögött indul! https://goo.gl/maps/Tm9zT5Z2BPtzw3tH6

A transzfer óránként jár majd a találkozó pont és Tóthék között, az első 16:00 órakor indul a Piknik helyszínére. Közbe iktattunk egy második beszálló lehetőséget is, ezért minden óra 05 perckor fel tudtok szállni a Vécsey völgy elején lévő buszmegállóban is!

A transzfer díja: 1000Ft/ fő oda-vissza.

Ha igénybe szeretnétek venni a transzfer lehetőséget, az eseményre történő regisztrációkor jelezzétek, melyik időpontban és hol szeretnétek beszállni.

Regisztráció: 

A rendezvény regisztrációhoz kötött. Kérjük, a részvételt legyetek kedvesek előre jelezni a következő elérhetőségeken:

Telefon: +36 30 224-2523
E-mail: tourism@tothferencpinceszet.hu

A jókedveteket semmiképp ne felejtsétek otthon!

Várunk Benneteket szeretettel,
Tóthék

További információk a pincészetről

Esemény linkje

További események