Top Séfek Gál Tibornál – Különleges borvacsora estek a Fúzióban
A nyár beköszöntével megnyitjuk a kapukat számunkra kedves eseményeknek, így Magyarország top séfeit hívjuk el hozzánk, a Gál Tibor Pincészetbe egy közös borvacsorára.
Egy séf és egy borász alig különbözik, hisz mindkettő művész! Alkotnak, teljes szívükből. A szenvedélyből teremtett alkotások pedig mindig kivételesek.
Szeretettel és szívből indítjuk útjára eseménysorozatunkat, melynek első vendége HARMATH CSABA lesz. Élt és főzött már szerte a világban és több hazai étteremben hagyta kezenyomát. Az ételek elkészítése mellett a bor nagy szenvedélye, így a tökéletes harmóniát teremti meg bor és étel között.
A két alkotót nem csak munkájuk iránti elkötelezettség köti össze, hanem több évnyi barátság is, így igazán nagy megtiszteltetés számunkra, hogy végre itt Egerben, nálunk fog egy fantasztikus vacsorát készíteni a Gál Tibor borok mellé. Nem csak főzünk és borászkodunk, hanem mesélünk sokat magunkról, jelenről és jövőről.
Az est különlegessége, hogy a résztvevők kóstolhatják meg ELŐSZÖR a PAJADOS EGRI BIKAVÉR GRAND SUPERIOR 2018-as évjáratát!
MENÜ ÉS BORSOR
Welcome
Egri Csillag 2021
Crostini válogatás: paradicsom (V), házi tapenade (V), burro del Chianti
Zöldségmártogatós (V, G, L)
Tört parmezán öreg balzsamecettel (G, L)
Egri Csillag 2021
Farkassügér carpaccio, friss spárgasaláta
Kadarka 2021
Karnélás és tintahalas rizottó sült koktélparadicsommal
Kékfrankos 2017
Meglepetés bor
Fürj két textúrában, meggyes-citrusos jus, snidlinges burgonyapüré
Pajados Egri Bikavér Grand Superior 2018 – debütál
Bárányszűz medallionok, fűszeres báránymáj ragu, vörösboros jus, vajas tavaszi zöldségek
Pinot Noir Rosé 2021
Cseresznyés clafoutis vaníliafagylalttal
Részvételi díj: 19.900 Ft/fő
Jegyvásárlás: https://galtibor.hu/…/top-sefek-gal-tibornal-harmath…/
Szeretettel várjuk Önöket!