MENU

Egri Csillag Hét a St. Andrea Szőlőbirtoknál

2023-03-09

Az Egri Csillag Héten minden az Egri Csillagokról szól. Vásárolj a St. Andrea Szőlőbirtok webshopjában vagy egerszalóki borboltjában Egri Csillagokat és ajándék palackkal kedveskednek Neked, látogass el az egri Macok Bisztróba vagy a St. Andrea két budapesti egységébe, a St. Andrea Restaurantba és a St. Andrea Wine&Skybarba és kóstolj egész héten Egri Csillagokat önmagában vagy finom fogások mellé.

Ezekkel a programokkal várja az érdeklődőket a pincészet az Egri Csillag Héten:

Borcsomag

Vásárolj az Egri Csillag Héten 1 karton Napbort vagy 1 karton Boldogságost és a 6. palackot a pincészet ajándékba adja.

A pincészet webshopja ITT érhető el.

Macok Bisztró & St. Andrea Szőlőbirtok

A Macok Bisztróban is találkozhatsz a St. Andrea Szőlőbirtok 2021-es Boldogságos Egri Csillag Grand Superior borával, amelyhez Macsinka János a Szilvásváradi pisztrángfilé „francia salátával” fogást ajánlja.

További információ a Macok Bisztró ajánlatáról IDE kattintva érhető el.

St. Andrea Restaurant & St. Andrea Wine&Skybar

A St. Andrea Restaurantban a Szyomga lazackaviár, füstölt pisztráng mille-feuille előétel mellé a 2022-es St. Andrea Napbort ajánlja a pincészet, a St. Andrea Wine&Skybarban a pisztráng, sült saláta, shiitake fogáshoz a 2021-es Boldogságos tételt kínálják. A Napbor és a Boldogságos ezen a héten egy-egy étel mellé ajándékba járnak Budapesten.

További információ a pincészet budapesti ajánlatairól: St. Andrea Restaurant és St. Andrea Wine&Skybar

Borkóstoló a pincénél

Látogass el a pincészethez az egerszalóki szőlőbirtokra, válaszd a Classicus Borkóstolót és kóstold meg a 2022-es Napbort és a 2021-es Boldogságost.

Tudj meg többet a Classicus Borkóstolóról IDE kattitnva.

További információk a pincészetről

Esemény linkje

További események

Egri Csillag Hét 2023 – Varsányi Pincészet Webshop

2023-03-01
Varsányi Pincészet Webshop

Március hónapban különleges ajánlattal jelentkezik a Varsányi Pincészet, ugyanis a 2021-es klasszikus Egri Csillag borukat kedvezményesen vásárolhatják meg a borkedvelők. 

Mit lehet tudni erről a borról?

Az Egri Csillag az az egri házasítás, amely kifejezi a…

TOVÁBB

IV. Hungarikum Piknik

2023-04-15
3300 Eger, Szépasszonyvölgy

Érték – Hagyomány – Gasztronómia

Eger és az Egri borvidék lakossága és borászai számára egyaránt hatalmas megtiszteltetés volt, amikor 2017. márciusában – első vörösborként az országban – zászlósborunk, az Egri Bikavér megkapta a magyar értéktár…

TOVÁBB

Petőfi 200 – Irodalmi borest Háy Jánossal

2023-04-21
3300 Eger, Kistályai út 40.

Mitől olyan népszerű 200 éve Petőfi Sándor? Hogyan építette fel önmagát az első igazi polgári költő? Miért lehetett minden politikai kurzus számára használható Petőfi alakja? A híres költőbarátság ellenére miért teljesen más Petőfi és…

TOVÁBB