MENU

Csillagom! // Egri Csillag Hét a St. Andrea Budapest helyszínein

2023-03-09
St. Andrea Restaurant - 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Március 9-16. között ismét megrendezésre kerül az Egri Csillag Hét, amelyhez a St. Andrea két budapesti egysége, a St. Andrea Restaurant és a St. Andrea Wine&Skybar is csatlakozik. Az esemény lehetőséget ad, hogy a héten az ország számos pontján találkozzunk az Egri Csillag borokkal, azokat izgalmas programokon, bor-étel párosításokban kóstoljuk.

Eger legszebb csillagai, a Napbor és a Boldogságos ezen a héten egy-egy étel mellé ajándékba járnak a St. Andrea éttermeiben.

A St. Andrea Restaurantban a Szyomga lazackaviár, füstölt pisztráng mille-feuille előétel mellé a 2022-es évjáratú St. Andrea Napbor 2022 bort ajánlják, míg a St. Andrea Wine&Skybarban a pisztráng, sült saláta, shiitake fogásukhoz a Borászat szép tételét, a 2021-es Boldogságos tételt kínálják.

Az ajánlat mindkét helyszínen az aktuális ajánlat részeként kérhető.

Ünnepeljük az egri bort Budapesten is!

További információk a pincészetről

Esemény linkje

További események

Egri Csillag Hét 2023 – Varsányi Pincészet Webshop

2023-03-01
Varsányi Pincészet Webshop

Március hónapban különleges ajánlattal jelentkezik a Varsányi Pincészet, ugyanis a 2021-es klasszikus Egri Csillag borukat kedvezményesen vásárolhatják meg a borkedvelők. 

Mit lehet tudni erről a borról?

Az Egri Csillag az az egri házasítás, amely kifejezi a…

TOVÁBB

IV. Hungarikum Piknik

2023-04-15
3300 Eger, Szépasszonyvölgy

Érték – Hagyomány – Gasztronómia

Eger és az Egri borvidék lakossága és borászai számára egyaránt hatalmas megtiszteltetés volt, amikor 2017. márciusában – első vörösborként az országban – zászlósborunk, az Egri Bikavér megkapta a magyar értéktár…

TOVÁBB

Petőfi 200 – Irodalmi borest Háy Jánossal

2023-04-21
3300 Eger, Kistályai út 40.

Mitől olyan népszerű 200 éve Petőfi Sándor? Hogyan építette fel önmagát az első igazi polgári költő? Miért lehetett minden politikai kurzus számára használható Petőfi alakja? A híres költőbarátság ellenére miért teljesen más Petőfi és…

TOVÁBB