MENU

Egri Bikavér Borgasztronómiai
Napok

Étterem

Az Egri Bikavér Ünnepi napok első napján, október 18-án indul és egészen október 28-ig tart az Egri Bikavér Borgasztronómiai Napok, amelynek keretében az Egri borvidék éttermeiben különleges fogásokat kóstolhatnak a vendégek bikavérekkel párosítva. 

Az Egri Bikavér az ételekkel egyik legsokoldalúbban párosítható vörösbor hazánkban. Ez a kiváló tulajdonság részben annak köszönhető, hogy a bor az eleganciát és tartást biztosító kékfrankosra épül, részben pedig, hogy a háromszintű eredetvédelmi rendszernek hála – classicus, superior és grand superior Bikavéreket is megkülönböztetünk – kellően változatos a kínálat. Ha egy étel mellé keresünk vörösborpárt, szinte biztos találunk egy megfelelő Egri Bikavért.

Az Egri Bikavér Borgasztronómiai Napok keretében Eger séfjei tudásuk legjavát adják, hogy az elképzelhető legfinomabb ételeket varázsolják tányérunkra a Bikavérünk mellé. Fedezd fel a város sokszínű gasztronómiai kínálatát és kóstold meg, hogy az egyes éttermek milyen különlegességet kínálnak az Egri Bikavérekhez.

Éttermek:
Macok Bisztró
Depresso Kitchen Étterem
Flamingó Bisztró Bár
Egri Érseki Palota Látogatóközpont Kávézó
HBH Sörház és Étterem
Trifla Ivó & Konyha
Kulacs Csárda & Panzió
Forst-Ház Étterem és Kávézó
KÜVÉ Bisztró és Borbár
Édeskert Étterem és Fagyizó
Hotel Villa Völgy**** Étterem
Egri Korona Borház

Részletek IDE kattintva.