MENU

Torma Pince

Családi borászat vagyunk, alapítóink Torma Zoltán és Torma Zsolt, testvérek. Fő tevékenységünk a szőlőtermesztés és a borkészítés, melyet magas szintű borbemutatókkal, rendezvényekkel is színesítünk. Célunk egy olyan pincészet működtetése, ahol az egyediség a fontos, és nem a tömeggyártás. Arra törekszünk, hogy megőrizzük egyéniségünket úgy, hogy közben minőségi borokat készítsünk modern, fiatalos külsővel, de a szakmához illő komolysággal és elköteleződéssel. Számunkra a Torma Pince egy olyan lehetőség, melyben a borvidék adottságait kihasználva mind fehér-, mind pedig vörösborban képesek vagyunk világszinten is kiemelkedő minőséget adni. Úgy gondoljuk, hogy nagy potenciál rejlik az itt készült borokban, mert olyan izgalmas tételeket lehet alkotni, melyekben tisztelhetjük a hagyományokat, de hozzáadhatjuk a saját kreativitásunkat az ízek és az illatok iránti odaadásunk kifejezéseképpen.

Jelenlegi szortimentünk főként száraz borokból áll, de igyekszünk kiszolgálni az édesebb ízek iránt érdeklődőket is, nekik késői szüretelésű fehérborokat ajánlunk, melyeket kizárólag hagyományos eljárással készítünk.

Kiemelt boraink: merlot, syrah, pinot noir, cabernet franc, cabernet sauvignon, kékfrankos, zengő, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, szürkebarát, sárga muskotály.

INFORMÁCIÓK

Dűlőink:

Andornaktálya, Mezőkövesdi út, Verpelét

Legfontosabb boraink:

REM, Battonage Zengő, Albatross Hárslevelű

Torma Pince

Telefon: +36 30 316 1291

E-mail: tormapince@gmail.com

Honlap: www.tormapince.com

Facebook: https://www.facebook.com/Tormapince/


BORKÓSTOLÓINK

Cím:

3300 Eger, Kistályai út 635/21

Nyitvatartás:

Előzetes bejelentkezés alapján

Szolgáltatások:

Borkóstolás, céges rendezvények, pincelátogatás, borok eladása és kiszállítása, fesztiválok, borkóstoltatás egyéb helyszínen.