MENU

Zengő Bár

2022-03-10
Zengő Bár - 1088 Budapest, Krúdy Gyula utca 6.

Az első Egri Csillag Hét apropóján most kinyitunk mi is két remek “csillagot”, amit természetesen pohárral is kérhettek március 10-17 között, a készlet erejéig!

Az egyik választásunk a Torma “T1” Egri Csillag 2020

Mert…

rendkívül friss, üde, fiatalos reduktív házasítás élénk savakkal. Intenzív illatában muskotály, tavaszi rétek illata jelenik meg. Ízében behízelgő, könnyed ivású tétel, mindennapokra fogyasztásra és könnyed ételek mellé ajánlott.

A másik választásunk a Petrény Astra 2014

Mert…

mély citromsárga színárnyalattal, határozottan fellépő illattal rendelkezik. Az illat karaktere egyszerre árulkodik az alapanyag érettségéről és a bor érleltségéről. Jegyeiben főként propoliszt, sárgabarackot és ananászt idéz. A kompozíció a beltartalomra, a testre épít: az alkohol ennek megfelelően a közepest meghaladja, a savak jelenléte visszafogott. Az ízvilágban a fűszeres és pörkölési a meghatározóak, a lecsengés tüzes érzetű.

Helyszín: Zengő Bár – 1088 Budapest, Krúdy Gyula utca 6.

Nyitvatartás:

Hétfő-Csütörtök: 17:00-23:00
Péntek-Szombat: 17:00-00:00
Vasárnap: Zárva

Esemény linkje

További események

Tóth Ferenc Pincészet – Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben

2022-12-09
3300 Eger, Kistályai út 40.

A nagy érdeklődésnek köszönhetően úgy döntöttünk, hogy decemberben is tartunk egy bor-csoki kóstolót. Tóth Ferenc borokhoz, Szeleczky-Takács Viktória, a Fabric Csokoládé művésze alkotta tökéletesen harmonizáló édes finomságokkal várunk Titeket.

6 bor – 6 csokoládé. Igazi…

TOVÁBB