Sulyom Tájétterem
A Sulyom Tájétterem egy barátságos vidéki étterem, a megszokott falusi ízeken túl…
A Tisza-tó vidékének alapanyagait, helyi termelők termékeit igyekszünk felfedezni és bemutatni új felfogásban, különleges környezetben.
A Bisztró jellegű vendéglátó egységünkben szűk étlapot állítottunk össze, annak érdekében, hogy minden egyes fogás elkészítéséhez a lehető legtöbb friss, helyi alapanyagot használhassuk fel.
A Sulyom az igényes vendéglátást tűzi a zászlajára. Arra törekszünk, hogy vendégeink számára a nálunk tett látogatás valódi élmény legyen, amire érdemes időt szánni.
Ilyen hangulatban várjuk vendégeinket az Egri Csillag Hét keretein belül is, amikor kimondottan Gál Tibor és a Juhász Testvérek 2021-es Egri Csillagához párosított ételeket kínálunk.
A két bor-étel párosítás:
Bor: Juhász Testvérek Pincészete Egri Csillag
Étel: Zöldalmás-diós endívia saláta, Citrus-sulyom dressing,Hidegen füstölt Szilvásváradi füstölt pisztráng
Bor: Gál Tibor Pincészet Egri Csillag
Étel: Grillezett citromborsos süllő filé, feketelencse, sült erdei mézes zellerpüré,póréhagyma szalma
Időszak: 2022.03.10-17.
Helyszín: Sulyom Tájétterem – 3386 Sarud, Kossuth u. 2.
Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap: 12:00-20:00