MENU

Nagy Egri Borműhely Kóstoló – Egri Bikavér En Primeur

2022-10-22
Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok (3300 Eger, Bolyki völgy)

Különleges kóstolóra hívjuk a vörösborrajongókat az Egri borvidékre. Ezen az eseményen vendégeink ugyanis még nyilvános bemutatásuk előtt kóstolhatják meg a 2021-es évjárat superior és grand superior egri bikavéreit, párba állítva ugyanezen borok korábbi, már forgalomban lévő évjárataival.

Egyedülálló élménynek ígérkezik a kóstoló több szempontból is:

– Átfogó képet ad a kiemelkedőnek ígérkező 2021-es évjárat top egri bikavéreiből.

– Olyan állapotukban kóstolhatják meg a vendégek ezeket a borokat, amelyek a közönség számára szinte soha nem érhetőek el: még megjelenésük előtt!

– Az már csak hab a tortán, hogy a résztvevők elmélyíthetik tudásukat az évjáratok és az egri dűlők karakterében azáltal, hogy a bikavér minták mellett megízlelhetik azok palackba töltött elődeit is.

Az Egri Borműhely az őszi csúcsrendezvényére meghívja borász társait is az Egri borvidékről, így a vendégek még szélesebb szortimentet kóstolhatnak végig.

A rendezvény mesterkurzus programját hamarosan publikáljuk.

A kóstolón a következő pincészetek vezetői mutatják be legkedvesebb boraikat:

Almagyar Érseki Szőlőbirtok, Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, Eszterházy Károly Katolikus Egyetem, Gál Lajos Pincészete, Gál Tibor Pincészet, Juhász Testvérek Pincészete, Kovács Nimród Winery, Ostoros Családi Pincészet, Petrény Winery, St. Andrea Szőlőbirtok, Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok, Tóth Ferenc Pincészet, Varsányi Pincészet, Villa Wanda Bormanufaktúra

Időpont:

2022. október 22. (szombat)
Sétálókóstoló: 14:00-21:00

Helyszín:

Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok (3300 Eger, Bolyki völgy)

Jegyek:

Sétálókóstoló: 5 900 Ft

Az online jegyértékesítés hamarosan indul.

A rendezvény helyszínén a Macok Bisztró csapata által elkészített fogásokat lehet megvásárolni.

Esemény linkje

További események

Egri Bikavér Ünnepi Napok

2022-10-18
Egri borvidék

Az Egri borvidék legfontosabb bora az Egri Bikavér. 2022-ben pedig új időszámítás veszi kezdetét azzal, hogy megújítjuk a borvidék kiemelt borának nevét viselő rendezvényt. Az Egri Bikavér Ünnepi Napok programsorozatot október 18-29. között rendezzük…

TOVÁBB

Egri Bikavér Borgasztronómiai Napok a Macok Bisztróban

2022-10-18
Macok Bisztró - 3300 Eger, Tinódi S. tér 4.

Nekem jó, ha Neked jó!

.. egy játékosan elegáns gasztronómiai élményt kínáló bisztró, ahol a helyi és környékbeli alapanyagok nem csak a tányéron jelennek meg.

Az alapanyagok kiválasztásánál megkerestük a környék legjobb kistermelőit, akik elsőrendű nyersanyagokat…

TOVÁBB

Egri Bikavér Borgasztronómiai Napok

2022-10-18
Egri borvidék

Az Egri borvidék legfontosabb bora az egri bikavér. 2022-ben pedig új időszámítás veszi kezdetét azzal, hogy megújítjuk a borvidék kiemelt borának nevét viselő rendezvényt. Az Egri Bikavér Ünnepi Napok programsorozatot október 18-29. között rendezzük…

TOVÁBB