MENU

Gál Tibor Pincészet Egri Csillag Csomag

2022-03-10
Gál Tibor Pincészet Webshop

A kristálytiszta, halvány szalmaszín, ropogós, komplex, friss illatokkal kétségkívül a tavasz hírnöke. Itt a legújabb Gál Tibor Egri Csillag. Finom körtés, barackos jegyek zöldfűszerekkel bolondítva és a tagadhatatlan egri ásványos szikra, ami bor ékköve.

Ropogós, friss és üde. Ez az amihez bármikor nyúlhatsz! A kedvenc könyved olvasásához, barátokkal grillezéshez, ajándékként vacsora partihoz, de a legizgalmasabb salátád biztos társa is! Olyan a mi Egri Csillagunk, amit jól esik inni a tavasz érkeztével, akár magában, akár laza szódával felhúzva!

“Csomagban Jobb”, így most 5+1 Egri Csillag 2021-ot vásárolhatsz meg az Egri Csillag Hét keretein belül.

A csomag tartalma: 6 palack Egri Csillag 2021

Az ajánlat időtartama: 2022.03.10-17.

A borcsomag IDE kattintva vásárolható meg.

Esemény linkje

További események

Kiállítás – Magyar tájak és borok üzenete tűgobelin képeinken

2023-05-13
Gárdonyi Géza Színház Galériája - 3300 Eger, Hatvani kapu tér 4. 

Az Egri Borút Egyesület és a Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők köre szeretettel vár minden kedves szőlő- és bortermelőt, valamint érdeklődőt a Magyar Kézművességért Alapítvány 30 éves jubileumára készült a Magyar tájak és borok üzenete tűgobelin képeinken…

TOVÁBB

EGER WINE MEETUP 2023

2023-06-16
Eger, Eszterházy tér 1., Díszterem

Az észak-magyarországi régió vezető egyeteme, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem megújítja szőlészeti és borászati szakembereknek szóló, több mint húsz éve szervezett éves konferenciáját. A rendezvény történetében mérföldkőnek számít a 2023-ban megvalósításra kerülő esemény.

Előadónak a…

TOVÁBB

TÓTHÉK – Szent-Iván éji tűzgyújtás & Születésnapi koccintás

2023-06-24
Tóthék - 3300 Eger, Síkhegy 0478/1 hrsz.

Ez a nap más, mint a többi… mert nem csak a hagyományos és általatok is leginkább kedvelt TÓTHÉK rendezvény ez, ahol megnyitjuk a nyarat és tűzgyújtással ünnepeljük Szent-Iván éjjelét.

Hanem, itt szeretnénk Veletek együtt is…

TOVÁBB