MENU

Gál Tibor Pincészet Egri Csillag Csomag

2022-03-10
Gál Tibor Pincészet Webshop

A kristálytiszta, halvány szalmaszín, ropogós, komplex, friss illatokkal kétségkívül a tavasz hírnöke. Itt a legújabb Gál Tibor Egri Csillag. Finom körtés, barackos jegyek zöldfűszerekkel bolondítva és a tagadhatatlan egri ásványos szikra, ami bor ékköve.

Ropogós, friss és üde. Ez az amihez bármikor nyúlhatsz! A kedvenc könyved olvasásához, barátokkal grillezéshez, ajándékként vacsora partihoz, de a legizgalmasabb salátád biztos társa is! Olyan a mi Egri Csillagunk, amit jól esik inni a tavasz érkeztével, akár magában, akár laza szódával felhúzva!

“Csomagban Jobb”, így most 5+1 Egri Csillag 2021-ot vásárolhatsz meg az Egri Csillag Hét keretein belül.

A csomag tartalma: 6 palack Egri Csillag 2021

Az ajánlat időtartama: 2022.03.10-17.

A borcsomag IDE kattintva vásárolható meg.

Esemény linkje

További események

Tóth Ferenc Pincészet – Bor és csokoládé kóstoló

2023-12-01

Ahogy majd érkeznek a fagyok, úgy érkeznek a lélekmelegítő élmények. Idén is megtartjuk hagyományos bor-csoki kóstolónkat, ahol kifejezetten borainkhoz megálmodott, új csokoládékkal várunk Titeket.

A párosítások harmóniájáról Tóth Katalin mellett, ezúttal is Szeleczky-Takács Viktória, a…

TOVÁBB

Adventi Pincetúra a Szépasszony-völgyben

2023-12-09
Eger, Szépasszony-völgy

Hangolódjunk együtt az Ünnepre december 9-én, az Adventi Pincetúrán, a télen is varázslatos Szépasszony-völgyben! Az egész napos rendezvényen különleges ünnepi borokat, ételeket, desszerteket és forró italokat kínálnak a lila zászlós pincék és éttermek. A…

TOVÁBB