Fiatal Egri Borászok borvacsora a Depresso teraszán
2024-06-20
Depresso Kitchen Étterem-Eger, Érsek utca 14.
Ezen az estén öt kiváló egri fiatal borász mutatja be legnemesebb borait öt ínycsiklandó fogás kíséretében, melyeket Meskó Norbert kreatív séfünk és Vas Bence séfünk gondosan válogatott össze, hogy tökéletes harmóniát alkossanak a borokkal.
Borászok
St. Andrea Szőlőbirtok / Boros Barna
Rege Birtok / Horváth Ádám
Kovács Nimród Borászat / Polyák István
Bukolyi Marcell Wine Farm / Bukolyi Marcell
KorózsWinery / Korózs Dani
Borvacsora menü
Hideg előétel: Libamájhabbal töltött égetett fánk, füst arannyal
Meleg előétel: Lazaccal töltött házi ravioli, spenóthabbal
Első főétel: Kacsamell, sült túrógombóc édesburgonyakrémmel
Második főétel: Bikavérben érlelt bárányragu, házi sonkametélt, friss saláta
Desszert: Aranygaluska ala Depresso
Az alábbi űrlapon tudnak jelentkezni a kedves érdeklődők.
A borvacsora ára: 16.000 Ft/fő
Időpont: 2024. jún. 20. 18:00 Helyszín: Depresso Kitchen Étterem-Eger, Érsek utca 14.
Várnak mindnekit szeretettel a fiatal egri borászok!