MENU

Egri Csillag Hét a Zwack Izabella Borkereskedésnél

2023-03-09
Zwack Izabella Borkereskedés

A Zwack mintaboltban nemcsak valamennyi, a Zwack cég által gyártott és forgalmazott italt lehet megvásárolni, hanem a Zwack Izabella Borkereskedés kézműves borait is. A Zwack Izabella Borkereskedés által képviselt borászatok természetközeli filozófiája mára elfogadott norma lett a piacon. A kemény munka, az elhivatottság meghozta gyümölcsét, a közös útjuk során gyarapodtak, növekedtek, mára a legjobban csengő nevekké váltak a bor világában.

Nem indulhat el a tavasz Bolyki Janiék Egri Csillaga nélkül. Vidám illatú, gazdag ízű Egri Csillag a Középbérc és Hajdúhegy dűlőkből. Királyleányka, sauvignon blanc, hárslevelű és rajnai rizling erjedt hűtött tartályokban, majd rövid érlelés és jó arányú házasítás után került palackokba. Virágos, citrusos illat, kortyban fehér húsú őszibarackkal és ásványos lefutással.

Ünnepeld Te is a tavaszt Eger egyik kedvenc borával! 

Látogass el a Zwack Izabella Borkereskedés honlapjára vagy személyesen a Mintaboltba, és az Egri Csillag hét keretein belül kedvezményesen vásárolhatod meg Bolyki Janiék Csillagát.

A borkereskedés címe: 1095 Budapest, Dandár utca 1.

A webshopot IDE kattintva éred el.

További információk a pincészetről

Esemény linkje

További események

Tóth Ferenc Pincészet – Bor és csokoládé kóstoló

2023-12-01

Ahogy majd érkeznek a fagyok, úgy érkeznek a lélekmelegítő élmények. Idén is megtartjuk hagyományos bor-csoki kóstolónkat, ahol kifejezetten borainkhoz megálmodott, új csokoládékkal várunk Titeket.

A párosítások harmóniájáról Tóth Katalin mellett, ezúttal is Szeleczky-Takács Viktória, a…

TOVÁBB

Adventi Pincetúra a Szépasszony-völgyben

2023-12-09
Eger, Szépasszony-völgy

Hangolódjunk együtt az Ünnepre december 9-én, az Adventi Pincetúrán, a télen is varázslatos Szépasszony-völgyben! Az egész napos rendezvényen különleges ünnepi borokat, ételeket, desszerteket és forró italokat kínálnak a lila zászlós pincék és éttermek. A…

TOVÁBB