MENU

Egri Csillag Hét 2023

2023-03-09

Újra eljött az idő, hogy előcsalogassuk a tavaszt egy pohár egri csillaggal. Az egri bikavér fehér párja, az egri csillag a borvidék friss, gyümölcsös házasított fehérbora. Az Egri Csillag Héten évről évre a tavaszt köszöntjük vele, hiszen ez az az időszak, amikor a legtöbb borászat bemutatja a bor új évjáratát. 

Március 9. és 16. között rendezzük meg idén az Egri Csillag Hetet. Arra biztatunk, hogy bonts ki otthon egy palack egri csillagot, kóstold meg egy fogás mellé valamelyik partneréttermünkben, borbárunkban, vagy vegyél részt az ebben az időszakban szervezett programok egyikén.

Ha pedig meg is örökíted ezt a tavaszi pillanatot, használd az #EgriCsillagHét hashtaget!

Az Egri Csillag Hét keretében megrendezésre kerülő programokról a honlapunkon és a Facebook-oldalunkon tájékozódhatsz.

Esemény linkje

További események

Egri Csillag Hét 2023 – Varsányi Pincészet Webshop

2023-03-01
Varsányi Pincészet Webshop

Március hónapban különleges ajánlattal jelentkezik a Varsányi Pincészet, ugyanis a 2021-es klasszikus Egri Csillag borukat kedvezményesen vásárolhatják meg a borkedvelők. 

Mit lehet tudni erről a borról?

Az Egri Csillag az az egri házasítás, amely kifejezi a…

TOVÁBB

IV. Hungarikum Piknik

2023-04-15
3300 Eger, Szépasszonyvölgy

Érték – Hagyomány – Gasztronómia

Eger és az Egri borvidék lakossága és borászai számára egyaránt hatalmas megtiszteltetés volt, amikor 2017. márciusában – első vörösborként az országban – zászlósborunk, az Egri Bikavér megkapta a magyar értéktár…

TOVÁBB

Petőfi 200 – Irodalmi borest Háy Jánossal

2023-04-21
3300 Eger, Kistályai út 40.

Mitől olyan népszerű 200 éve Petőfi Sándor? Hogyan építette fel önmagát az első igazi polgári költő? Miért lehetett minden politikai kurzus számára használható Petőfi alakja? A híres költőbarátság ellenére miért teljesen más Petőfi és…

TOVÁBB