MENU

Egri Csillag Hét 2023 – Ünnepeld a „tavasz borát” a Nap-völgy Borászatban!

2023-03-10
Nap-völgy Borászat – 3300 Eger, Szépasszony-völgy

Március 10-én a Nap-Völgy Borászatban is eldördül az Egri Csillag Hét startpisztolya, ami a tavasz borának ünnepét hozza el. Az egri bikavér fehér párjának szentelt tematikus hét koncepciója, hogy az épp ébredező természet, a frissesség és a kibontakozó virágok illatát egy palackba csempéssze, és tanúbizonyságot adjon arról, hogy Egerben nem csak a vörösborokra érdemes kifejezett figyelmet szentelni. Mindezt egy csipet mediterrán hangulattal fűszerezett környezetben – a pincészet üvegházának melegében, vagy akár a kertben piknikezve.

Látogass el a borászathoz, ahol az elsők között kóstolhatod meg a 2022-es Egri Csillag borukat, miközben kifejezetten az erre a hétre dedikált menüből is válogathatsz. Ha pedig szereteted határtalan a bor iránt, 6 palack 2021-es Egri Csillag megvásárlásakor a hatodik palackot a pincészet ajándékba adja.

Emellett egy kis interakcióra is invitál a pincészet csapata: készíts egy képet a Nap-völgy Borászatban, töltsd fel a közösségi oldaladra, jelölj meg rajta pincészetet, és egy ajándék palack 2019-es Egri Csillaggal köszönik meg a bizalmad.

Az Egri Csillag Hét időtartama alatt a pincészet általános tavaszi menükínálatán túl (melyet IDE kattintva találsz meg) választhatod aktuális ajánlatukat is, melyet kifejezetten a 2021-es Egri Csillagjukhoz álmodtak meg:

’Klasszikus’, 2 fogásos menü egy pohár ajándék Egri Csillaggal: 6 800 Ft/fő

Előétel: ananász, zöldalma, lime – méz dressing, sópehely
Főétel: fogasfilé – citrusos karalábé, karfiolhab, citruszselé, marinált hagymák

Vegetáriánus, 2 fogásos menü egy pohár ajándék Egri Csillaggal: 6 000 Ft/fő

Előétel: ananász, zöldalma, lime – méz dressing, sópehely
Főétel: kecskesajtos arancini – citrusos karalábé, karfiolhab

Mivel egyelőre a pincészet nem működik klasszikus étteremként, így vendégeket csak bejelentkezés után tudnak fogadni. Ezért kérjük, érkezés előtt legalább 24 órával érdeklődjetek a foglalással kapcsolatban a +36 30 595 1778-as telefonszámon, vagy pedig az elmenybirtok@napvolgy.hu mail címen.

Ha pedig a pince az Instagram/Facebook játékában vennétek részt és posztolnátok róluk, akkor az alábbi elérhetőségek egyikén keressétek a borászatot: 

Instagram – @napvolgyboraszat
Facebook – https://www.facebook.com/napvolgyboraszat

Az esemény időpontja:

Az események a borászat nyitvatartásához igazodnak, így az alábbi intervallumokban várják a vendégeket: 

2023. március 10-12.
2023. március 15-19.

Az esemény helyszíne: Nap-völgy Borászat – 3300 Eger, Szépasszony-völgy

Esemény linkje

További események

Egri Csillag Hét 2023 – Varsányi Pincészet Webshop

2023-03-01
Varsányi Pincészet Webshop

Március hónapban különleges ajánlattal jelentkezik a Varsányi Pincészet, ugyanis a 2021-es klasszikus Egri Csillag borukat kedvezményesen vásárolhatják meg a borkedvelők. 

Mit lehet tudni erről a borról?

Az Egri Csillag az az egri házasítás, amely kifejezi a…

TOVÁBB

IV. Hungarikum Piknik

2023-04-15
3300 Eger, Szépasszonyvölgy

Érték – Hagyomány – Gasztronómia

Eger és az Egri borvidék lakossága és borászai számára egyaránt hatalmas megtiszteltetés volt, amikor 2017. márciusában – első vörösborként az országban – zászlósborunk, az Egri Bikavér megkapta a magyar értéktár…

TOVÁBB

Petőfi 200 – Irodalmi borest Háy Jánossal

2023-04-21
3300 Eger, Kistályai út 40.

Mitől olyan népszerű 200 éve Petőfi Sándor? Hogyan építette fel önmagát az első igazi polgári költő? Miért lehetett minden politikai kurzus számára használható Petőfi alakja? A híres költőbarátság ellenére miért teljesen más Petőfi és…

TOVÁBB