MENU

Egri Bikavér Borgasztronómiai Napok Hotel Villa Völgy**** éttermében

2022-10-18
3300 Eger, Tulipánkert utca 5.

Bor & Gasztronómia a Szépasszonyvölgy ölelésében

A Hotel Villa Völgy**** két I. osztályú éttermében a táj jellegzetes magyar ízeit, a nemzetközi konyha remekeit, igazi gasztronómiai különlegességeket ízlelhetnek meg vendégeink.

Szállodánk csodálatos környezetben, távol a város zajától, a pincéiről méltán híres Szépasszonyvölgyben található, amely az egri borvidék legismertebb helye, minden évben tavasztól őszig várja az idelátogató turistákat. Szabadtéri programok, borkóstolás, finom ételek, hangulatos esték várják a szórakozni vágyó vendégeket.

Éttermünk jellemzően a ma divatos minimál stílus jegyeit mutatja forma- és színvilágban egyaránt. I. kategóriás éttermünkben elsősorban a magyar konyha sztenderdjeit kínáljuk modern iskolázásban, az ételválasztékkal arra törekszünk, hogy kielégítsük a világ nagy konyháinak alapízére kíváncsi vendégek ízlését is.

Szállodánk igényesen kialakított borospincével rendelkezik, melyben tradicionális borkóstolós vacsorával és az egri borvidék nemes boraival várjuk csoportosan érkező vendégeinket.

Az étterem az Egri Bikavér Borgasztronómiai Napok keretein belül az alábbi bor-étel párosítással várja vendégeit:

Bélszín-libamáj duó, pácolt vargánya, burgonyapüré
Villa Völgy Pincészet Egri Bikavér 2019

Időpont: 2022.10.18-29.

Nyitva tartás:

Hétfő-Vasárnap: 12:00-22:00

Cím: 3300 Eger, Tulipánkert utca 5.

További események

Kiállítás – Magyar tájak és borok üzenete tűgobelin képeinken

2023-05-13
Gárdonyi Géza Színház Galériája - 3300 Eger, Hatvani kapu tér 4. 

Az Egri Borút Egyesület és a Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők köre szeretettel vár minden kedves szőlő- és bortermelőt, valamint érdeklődőt a Magyar Kézművességért Alapítvány 30 éves jubileumára készült a Magyar tájak és borok üzenete tűgobelin képeinken…

TOVÁBB

EGER WINE MEETUP 2023

2023-06-16
Eger, Eszterházy tér 1., Díszterem

Az észak-magyarországi régió vezető egyeteme, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem megújítja szőlészeti és borászati szakembereknek szóló, több mint húsz éve szervezett éves konferenciáját. A rendezvény történetében mérföldkőnek számít a 2023-ban megvalósításra kerülő esemény.

Előadónak a…

TOVÁBB

TÓTHÉK – Szent-Iván éji tűzgyújtás & Születésnapi koccintás

2023-06-24
Tóthék - 3300 Eger, Síkhegy 0478/1 hrsz.

Ez a nap más, mint a többi… mert nem csak a hagyományos és általatok is leginkább kedvelt TÓTHÉK rendezvény ez, ahol megnyitjuk a nyarat és tűzgyújtással ünnepeljük Szent-Iván éjjelét.

Hanem, itt szeretnénk Veletek együtt is…

TOVÁBB