MENU

Egri Bikavér Borgasztronómiai Napok Hotel Villa Völgy**** éttermében

2022-10-18
3300 Eger, Tulipánkert utca 5.

Bor & Gasztronómia a Szépasszonyvölgy ölelésében

A Hotel Villa Völgy**** két I. osztályú éttermében a táj jellegzetes magyar ízeit, a nemzetközi konyha remekeit, igazi gasztronómiai különlegességeket ízlelhetnek meg vendégeink.

Szállodánk csodálatos környezetben, távol a város zajától, a pincéiről méltán híres Szépasszonyvölgyben található, amely az egri borvidék legismertebb helye, minden évben tavasztól őszig várja az idelátogató turistákat. Szabadtéri programok, borkóstolás, finom ételek, hangulatos esték várják a szórakozni vágyó vendégeket.

Éttermünk jellemzően a ma divatos minimál stílus jegyeit mutatja forma- és színvilágban egyaránt. I. kategóriás éttermünkben elsősorban a magyar konyha sztenderdjeit kínáljuk modern iskolázásban, az ételválasztékkal arra törekszünk, hogy kielégítsük a világ nagy konyháinak alapízére kíváncsi vendégek ízlését is.

Szállodánk igényesen kialakított borospincével rendelkezik, melyben tradicionális borkóstolós vacsorával és az egri borvidék nemes boraival várjuk csoportosan érkező vendégeinket.

Az étterem az Egri Bikavér Borgasztronómiai Napok keretein belül az alábbi bor-étel párosítással várja vendégeit:

Bélszín-libamáj duó, pácolt vargánya, burgonyapüré
Villa Völgy Pincészet Egri Bikavér 2019

Időpont: 2022.10.18-29.

Nyitva tartás:

Hétfő-Vasárnap: 12:00-22:00

Cím: 3300 Eger, Tulipánkert utca 5.

További események

Tóth Ferenc Pincészet – Bor és csokoládé kóstoló

2023-12-01

Ahogy majd érkeznek a fagyok, úgy érkeznek a lélekmelegítő élmények. Idén is megtartjuk hagyományos bor-csoki kóstolónkat, ahol kifejezetten borainkhoz megálmodott, új csokoládékkal várunk Titeket.

A párosítások harmóniájáról Tóth Katalin mellett, ezúttal is Szeleczky-Takács Viktória, a…

TOVÁBB

Adventi Pincetúra a Szépasszony-völgyben

2023-12-09
Eger, Szépasszony-völgy

Hangolódjunk együtt az Ünnepre december 9-én, az Adventi Pincetúrán, a télen is varázslatos Szépasszony-völgyben! Az egész napos rendezvényen különleges ünnepi borokat, ételeket, desszerteket és forró italokat kínálnak a lila zászlós pincék és éttermek. A…

TOVÁBB