Egri Bikavér Borgasztronómiai Napok a Trifla Ivó & Konyhában
Éttermünk a sétáló belváros Széchenyi utcai részén található 2017 óta. Trifla Ivó & Konyha néven üzemeltetjük éttermünket, mely a környék alapanyagain nyugvó magyar konyhát, illetve eredeti olasz alapanyagok felhasználásával készülő tradicionális olasz konyhát visz. Az étterem nevéből is (Trifla=Szarvasgomba) kiolvasható az egyik fő alapanyagunk felhasználása, a szarvasgomba. A lehető legtöbb ételünkhöz használjuk valamilyen formában ezt az ajándékát a Bükk-hegységnek.
Az Egri Bikavér Borgasztronómiai Napok keretében éttermünk 4 kiváló egri bikavérhez készít ételeket.
A bor-étel párosítások:
Tarjányi Pince – Egri Bikavér Grand Superior 2017 Pajdos dűlő
Rozé kacsamell Bikavéres erdei gyümölcs raguval burgonyahabbal
Almagyar Érseki Szőlőbirtok – Egri Bikavér Superior 2019
Bikavérben kényeztetett marhapofa vargányás vadas mártással és camambertes blinivel
Juhász Testvérek Pincészete – Egri Bikavér Prémium Selection 2019
Angus marha bélszín steak Bikavéres erdei gombákkal, és szarvasgombás kenyérlepénnyel
Petrény Winery – Egri Bikavér
Mákos gubás palacsinta-tekercs Bikavéres szeder raguval
Időpont: 2022.10.18-29.
Nyitva tartás:
Hétfő-Vasárnap: 11:00-22:00
Cím: 3300 Eger, Széchenyi utca 9.