MENU

Tarjányi Pince

Pincészetünk 2008-tól létezik, a borokat azóta – tulajdonos/borászként – Tarjányi Gyula jegyzi. Széles a palettánk, száraz fehérek és vörösök, gyöngyözőborok, rozé, de van félédes és édes borunk is. A könnyű nyári tételektől nálunk eljuthatsz a nagy dűlős borokig, ha ahhoz van kedved. Boraink minden évben jól szerepelnek a borversenyeken, de pillanatnyilag mi birtokoljuk a Város Bora (2018-as Egri Csillag Superior) és az Egri Érsek Bora (2021-es Egri Rajnai Rizling Grand Superior) fehérbor-kategóriákat 2022-ben.

Pincészetünk Egerben, a Kistályai útról megközelítve érhető el. Van nálunk parkolási lehetőség, gyermekjátszótér, kóstolóhelyiség 35 fő részére, 25 fős szőlőlugas, nagy diófa, Naplementenéző Pad, kemence, szóval minden, ami fontos. Ki tudjuk elégíteni csoportok, családok, de az érkező párok igényeit is szolgáltatásainkkal. Autentikus, megnyugtató környezet, szíves vendéglátás, nyitottság – ezt kapja nálunk a vendég. Szeretettel várunk mindenkit!

INFORMÁCIÓK

Dűlőink:

Pajados

Legfontosabb boraink:

Egri Csillag Grand Superior, Egri Rajnai Rizling Grand Superior, Gyöngyöző boraink

Tarjányi Pince

Telefon: +36 30 995 9427

E-mail: tarjanyikft@gmail.com

Honlap: https://www.tarjanyipince.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/tarjanyipince


BORKÓSTOLÓINK

Cím:

3300 Eger, Kistályai út 45.

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 07:00 – 15:00
Szombat-Vasárnap: Zárva
Nyitvatartási időn kívül előzetes egyeztetés szükséges.

Szolgáltatások:

Nyitvatartási időben: bor értékesítés, kóstoló, pincetúra.

Nyitvatartási időn kívül: bor értékesítés, kóstoló, pincetúra, dűlőtúra, esküvői helyszín, rendezvényhelyszín, borkóstolás csoportoknak étellel, vagy anélkül.