MENU

Egri Csillag Weekend 2023

2023-04-28
3300 Eger, Dobó tér

Az Egri Csillag Weekend rendezvényen a tavasz beköszöntével találkozhatunk a legújabb, legfrissebb Egri Csillagokkal, melyeket a legjobb egri borászatok hoznak el a város szívébe, a Dobó térre.

Az Egri borvidék legfontosabb fehérboráról van szó, ami üde virágos, gyümölcsös illatával mindenkit magával ragad. A házasított fehér bor minden évben elhozza azt a pezsgő, élettel teli szabadtéri eseményt, ahol a borászatokon túl más kiállítók és zenei élmények is várják a látogatókat.

Egyedülálló, műemléki környezetben a régi vásári hangulatot idéző eseményen idén is  borászat és több gasztro kiállító is bemutatja portékáját. A borászok természetesen az Egri Csillag mellett vörös és rozé borokat is kínálnak majd 4 napon át.

Kiállítók

Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, Demeter Borászat, Dula Pincészet, Gál Lajos Pincészete, Gál Tibor Pincészet, Gróf Buttler Borászat, Juhász Péter Pincészete, Juhász Testvérek Pincészete, Korózs Szőlőbirtok és Pincészet, Kovács Nimród Winery, Ostoros Családi Pincészet, Petrény Winery, REGE Birtok, St. Andrea Szőlőbirtok, Tarjányi Pince, Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok, Torma Pince, Tóth Ferenc Pincészet, Varsányi Pincészet, Villa Völgy Pincészet.

Gasztronómiai és egyéb kiállítók

383 Ásványvíz, Agri Sajtmanufaktúra, Caffé Vergnano 1882, Chiliyard, Egri Chiliagok, Happy Churros, Kürtős Legenda, Mancsóék Delikátesz, Sandwich Factory (Mr Sushi), Tündérputtony, VígArt Ékszer.

Színpadi program

április 28. péntek

13:00 Kapunyitás
18:00 Megnyitó, köszöntő
Az Egri Csillag – Egri borvidéki újbor verseny kategória győztesek díjátadója
18:15 Pub Fusion duó
20:30 Andörkaver
Hangulatfelelős: Hütter

április 29. szombat

19:00 Monacoustic
21:00 The Feelgood
Hangulatfelelős: Hütter

április 30. vasárnap

19:00 Strong Threesome Band
20.30 Báder Elemér jazz trió
Hangulatfelelős: Hütter

Esemény linkje

További események