Egri Csillag Hét 2023 – Borvacsora az Imola Hotel Platán éttermében
Az Imola Hotel Platán éttermének alapköve, hogy regionális ételeken keresztül mutasson minőségi utat a náluk megpihent vendégeknek. Számukra fontos, hogy a borvidék hagyományait szem előtt tartsák és ennek hírét megosszák szállodájuk vendégeivel. Ezzel is erősítve a borvidék egyértelmű üzenetét, hogy az Egri Csillag a fehér zászlós bora a borvidéknek.
Kanyó Ákos séf gondosan elkészített ételeihez párosított borokat Birliba Tamás head sommelier álmodta meg és prezentálja az eseményen.
A menüsor:
Amouse-Bouche
Szőlőmaglisztes házi kenyerünk, fűszeres zsendicével
Hideg előétel
Házilag érlelt kacsamell, kacsamáj, savanyított füge, briós, körte
St. Andrea Szőlőbirtok – Kadarka Pezsgő Extra Brut 2017
Meleg előétel
Pisztráng, új karalábé, kaviár, pezsgő hab
Böjt Borászat – Egri Csillag 2022
Bukolyi Marcell Organic Wines – Köves Egri Csillag Superior 2020
Tóth Ferenc Pincészet – Egri Csillag Superior 2020
Főétel 1
Mangalica szűz, juhtúrós sztrapacska,kápia, füstös tejföl
Stumpf Pincészet – Nagy-Eged Pinot Noir Grand Superior 2018
Főétel 2
ANGUS marhanyak, zeller duó, répa, gombák
St. Andrea Szőlőbirtok – Hangács Egri Bikavér Grand Superior 2018
Desszert
Fehércsoki, Málna, Tökmag
Az esemény időpontja: 2023. március 11. (szombat) 17.00-19.00
Az esemény helyszíne: Imola Hotel Platán – 3300 Eger, Csákány utca 7.
Részletek a részvétellel kapcsolatban:
A programon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges e-mailben vagy telefonon.
A vacsora kezdete 17.00, maximum létszám 20 fő.
A program ára: 28.000 Ft/fő + 12% szervízdíj, amely tartalmazza a 6 fogásos vacsorát, borkóstolást és ásványvizet a rendezvény ideje alatt.
Ételallergiáját és ételintoleranciáját, kérjük, a programra való bejelentkezéskor jelezze az étterem kollégái felé.
Elérhetőségek:
+36 36 513 888
recepcio@imolaplatan.hu
www.imolaplatan.hu