MENU

Egri Bikavér Borgasztronómiai Napok az Imola Hotel Platán Étteremben

2022-10-18
3300 Eger, Csákány utca 7.

Az Imola Hotel Platán Étterem alapköve, hogy regionális ételeken keresztül mutasson minőségi utat az itt megpihent vendégeknek. Nem mindegy hogyan, mily módon prezentálunk egy jól kinevelt bort, azt milyen hőmérsékleten kínáljuk, milyen ételt teszünk mellé, és végül azt milyen formájú pohárban szolgáljuk fel. Ezek összessége adja az igazi borélményt. Törekszünk étel és bor párosításokat megismertetni nap mint nap mindenkivel, aki nyitott és érdeklődő.Birliba Tamás, Head Sommelier

Az étterem az Egri Bikavér Borgasztronómiai Napok keretein belül több programelemmel is várja vendégeit. 

A programsorozat teljes ideje alatt az étterem az alábbi bor-étel párosítással készül:

Szarvasgerinc, céklákkal, krémes polenta, konfitált ördögszekér gombával, Bikavér bon-bon.
St. Andrea Szőlőbirtok – Agapé Egri Bikavér Grand Superior 2017

Párolt borjú pofa, savanyított szilva, csicsóka, nudli, sült hagyma Bikavér redukció.
St. Andrea Szőlőbirtok – Merengő Egri Bikavér superior 2018

Időpont: 2022. október 18-29.

Nyitva tartás:

Hétfő-Vasárnap: 13:00-21:00

Cím: 3300 Eger, Csákány utca 7.

Foglalás

a +36 36 513 888 telefonszámon vagy az alábbi e-mail címen: recepcio@imolaplatan.hu

További események

Tóth Ferenc Pincészet – Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben

2022-12-09
3300 Eger, Kistályai út 40.

A nagy érdeklődésnek köszönhetően úgy döntöttünk, hogy decemberben is tartunk egy bor-csoki kóstolót. Tóth Ferenc borokhoz, Szeleczky-Takács Viktória, a Fabric Csokoládé művésze alkotta tökéletesen harmonizáló édes finomságokkal várunk Titeket.

6 bor – 6 csokoládé. Igazi…

TOVÁBB