Egri Bikavér Borgasztronómiai Napok az Imola Hotel Platán Étteremben
Az Imola Hotel Platán Étterem alapköve, hogy regionális ételeken keresztül mutasson minőségi utat az itt megpihent vendégeknek. Nem mindegy hogyan, mily módon prezentálunk egy jól kinevelt bort, azt milyen hőmérsékleten kínáljuk, milyen ételt teszünk mellé, és végül azt milyen formájú pohárban szolgáljuk fel. Ezek összessége adja az igazi borélményt. Törekszünk étel és bor párosításokat megismertetni nap mint nap mindenkivel, aki nyitott és érdeklődő. – Birliba Tamás, Head Sommelier
Az étterem az Egri Bikavér Borgasztronómiai Napok keretein belül több programelemmel is várja vendégeit.
A programsorozat teljes ideje alatt az étterem az alábbi bor-étel párosítással készül:
Szarvasgerinc, céklákkal, krémes polenta, konfitált ördögszekér gombával, Bikavér bon-bon.
St. Andrea Szőlőbirtok – Agapé Egri Bikavér Grand Superior 2017
Párolt borjú pofa, savanyított szilva, csicsóka, nudli, sült hagyma Bikavér redukció.
St. Andrea Szőlőbirtok – Merengő Egri Bikavér superior 2018
Időpont: 2022. október 18-29.
Nyitva tartás:
Hétfő-Vasárnap: 13:00-21:00
Cím: 3300 Eger, Csákány utca 7.
Foglalás:
a +36 36 513 888 telefonszámon vagy az alábbi e-mail címen: recepcio@imolaplatan.hu