MENU

Bolyki & Zwack Izabella Borszaküzlet

2022-03-10
1095 Budapest, Dandár utca 1.

Mintaboltunkban nemcsak valamennyi, a Zwack cég által gyártott és forgalmazott italt lehet megvásárolni, hanem a Zwack Izabella Borkereskedés kézműves borait is. 

A Zwack Izabella Borkereskedés által képviselt borászatok természetközeli filozófiája mára elfogadott norma lett a piacon. A kemény munka, az elhivatottság meghozta gyümölcsét, a közös utunk során gyarapodtak, növekedtek, mára a legjobban csengő nevekké váltak a bor világában.

Az Egri Csillag Hét keretében a Zwack Izabella Borkereskedés Bolyki Jani Csillagát emelte választékába.

Ez az Egri Csillag a Középbérc és Hajdúhegy dűlőkből származik. Királyleányka, sauvignon blanc, hárslevelű és rajnai rizling erjedt hűtött tartályokban, reduktív módon, melynek célja a szőlőkből származó elsődleges illat és zamatanyagok megtartása. A királyleányka a virágos, a sauvignon a zöldes, a hárslevelű a tropikális illatokért felel, a rajnai pedig kiváló savkészletével támogatja a zenekart.

Igazi tavaszi hangulatú fehérbor, mely az illatokkal megtelő természetet idézi.

Időszak: 2022.03.10-17.

Helyszín: 1095 Budapest, Dandár utca 1.

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 09:00-18:00
Szombat: 10:00-18:00

Esemény linkje

További események

Tóth Ferenc Pincészet – Bor és Csokoládé Kóstoló Egerben

2022-12-09
3300 Eger, Kistályai út 40.

A nagy érdeklődésnek köszönhetően úgy döntöttünk, hogy decemberben is tartunk egy bor-csoki kóstolót. Tóth Ferenc borokhoz, Szeleczky-Takács Viktória, a Fabric Csokoládé művésze alkotta tökéletesen harmonizáló édes finomságokkal várunk Titeket.

6 bor – 6 csokoládé. Igazi…

TOVÁBB