MENU

Bolyki & Zwack Izabella Borszaküzlet

2022-03-10
1095 Budapest, Dandár utca 1.

Mintaboltunkban nemcsak valamennyi, a Zwack cég által gyártott és forgalmazott italt lehet megvásárolni, hanem a Zwack Izabella Borkereskedés kézműves borait is. 

A Zwack Izabella Borkereskedés által képviselt borászatok természetközeli filozófiája mára elfogadott norma lett a piacon. A kemény munka, az elhivatottság meghozta gyümölcsét, a közös utunk során gyarapodtak, növekedtek, mára a legjobban csengő nevekké váltak a bor világában.

Az Egri Csillag Hét keretében a Zwack Izabella Borkereskedés Bolyki Jani Csillagát emelte választékába.

Ez az Egri Csillag a Középbérc és Hajdúhegy dűlőkből származik. Királyleányka, sauvignon blanc, hárslevelű és rajnai rizling erjedt hűtött tartályokban, reduktív módon, melynek célja a szőlőkből származó elsődleges illat és zamatanyagok megtartása. A királyleányka a virágos, a sauvignon a zöldes, a hárslevelű a tropikális illatokért felel, a rajnai pedig kiváló savkészletével támogatja a zenekart.

Igazi tavaszi hangulatú fehérbor, mely az illatokkal megtelő természetet idézi.

Időszak: 2022.03.10-17.

Helyszín: 1095 Budapest, Dandár utca 1.

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 09:00-18:00
Szombat: 10:00-18:00

Esemény linkje

További események

Kiállítás – Magyar tájak és borok üzenete tűgobelin képeinken

2023-05-13
Gárdonyi Géza Színház Galériája - 3300 Eger, Hatvani kapu tér 4. 

Az Egri Borút Egyesület és a Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők köre szeretettel vár minden kedves szőlő- és bortermelőt, valamint érdeklődőt a Magyar Kézművességért Alapítvány 30 éves jubileumára készült a Magyar tájak és borok üzenete tűgobelin képeinken…

TOVÁBB

EGER WINE MEETUP 2023

2023-06-16
Eger, Eszterházy tér 1., Díszterem

Az észak-magyarországi régió vezető egyeteme, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem megújítja szőlészeti és borászati szakembereknek szóló, több mint húsz éve szervezett éves konferenciáját. A rendezvény történetében mérföldkőnek számít a 2023-ban megvalósításra kerülő esemény.

Előadónak a…

TOVÁBB

TÓTHÉK – Szent-Iván éji tűzgyújtás & Születésnapi koccintás

2023-06-24
Tóthék - 3300 Eger, Síkhegy 0478/1 hrsz.

Ez a nap más, mint a többi… mert nem csak a hagyományos és általatok is leginkább kedvelt TÓTHÉK rendezvény ez, ahol megnyitjuk a nyarat és tűzgyújtással ünnepeljük Szent-Iván éjjelét.

Hanem, itt szeretnénk Veletek együtt is…

TOVÁBB